Verhuur

Het clubgebouw is te huur voor scoutinggroepen, verenigingen en scholen. Het ligt aan de rand van Deventer, buiten de bebouwde kom waardoor je ongehinderd je gang kan gaan. Het gebied rondom het clubgebouw grenst aan een bosgebied (’t Wechelerveld) wat zich uitstekend leent voor sport en spel. Voor het clubhuis ligt een groot grasveld en achter bevindt zich een grasveld waar tenten opgezet kunnen worden. Met de fiets ben je binnen een kwartier in het centrum van Deventer. Voor scoutinggroepen is het mogelijk om pionierhout te huren. Ook kun je gebruik maken van de kampvuurkuil.

Het clubgebouw is in het seizoen 2002/2003 geplaatst en voldoet aan de huidige eisen van een clubgebouw. Er kan gebruik worden gemaakt van twee grote groepsruimten, een keuken met voldoende kookmogelijkheden, afzonderlijke toiletten voor dames en heren en een sanitaire ruimte voorzien van douches en wastafels. Het is geschikt voor maximaal 40 personen. Fietsen kunnen naast het clubgebouw in fietsenrekken geplaatst worden.

Veiligheid is tegenwoordig van groot belang. Voor ons clubgebouw hebben wij een gebruiksvergunning van de brandweer. Dat houdt in dat het gebouw aan alle eisen voldoet. Het is voorzien van een brandalarm, ontruimingsalarm, noodverlichting, vluchtwegen en voldoende blusmiddelen. Slapen mag vanwege de gebruiksvergunning enkel in de welpenzaal.

Contactgegevens

Wanneer u vragen heeft over de verhuur van het clubgebouw of wilt u meer informatie ontvangen? Dan kunt u contact opnemen met de beheerder.

Verhuurbeheerder:
Vincent Hamers mail