Bevers

Kom rustig eens kijken en meedoen

De kinderen van 4/5 tot en met 7 jaar worden bij scouting Bevers genoemd. Bij de Bevers ligt de nadruk op het spelen in de natuur. Ze doen samen met andere kinderen leuke spelletjes in een veilige omgeving. Zo leren ze spelenderwijs samen te werken onder leiding van deskundige vrijwilligers.

Annemarie, Laura, Petra, en Joke zijn verantwoordelijk voor de Bevers van de Dr. Ariëns-Buette Groep. Iedere vrijdagmiddag 16:00 tot 17:30 uur verzorgen zij een leuke opkomst voor de allerjongsten van scouting. De opkomsten zijn gestructureerd met een duidelijke opening en sluiting door middel van een lied. Uiteraard is er genoeg tijd om te lachen, te spelen en plezier te maken. Uiteraard is er genoeg tijd om te lachen, te spelen en plezier te maken.

De Bevers spelen in het thema Hotsjietonia en gebruiken hierbij hun fantasie. Hotsjietonia is een dorp waar allerlei spelfiguren wonen. Zo hebben we onder andere Stanley Stekker, Bas Bos, Fleur Kleur en Rozemarijn. Elk spelfiguur heeft zijn eigen specialiteit. Verven, dieren, koken, de natuur, er komt van alles aan bod.

“Tijdens de opkomsten doen we allemaal leuke dingen. Een speurtocht in het bos, hutten bouwen, knutselen, je kunt het zo leuk niet bedenken. Wij houden van afwisseling, maar als we merken dat de kinderen gek zijn op een spel kan het best zijn dat deze wat vaker terugkomt. We passen de opkomsten aan de interesse en de leeftijd van de kinderen aan.”

Lijkt het je leuk om een opkomst te komen kijken en eens te proeven aan Hotsjietonia? En ben je ook tussen de 4/5 en 7 jaar? Vind je het leuk om iedere week iets leuks te doen en lekker buiten te spelen? Kom dan bij de Bevers van scouting! Hier doe je allemaal spannende dingen met kinderen die even oud zijn als jij.

Opkomsttijden:

Vrijdag 16.00 – 17.30

Contact met de beverleiding mail