Vertrouwenspersoon

Vertrouwenspersoon

Je bent bij de Ariëns-Buettegroep om een leuke, avontuurlijke en leerzame tijd te hebben. Toch kan er wel eens iets aan de hand zijn dat minder leuk is: pesten, agressief gedrag of iets anders dat je dwars zit.

Het is ontzettend belangrijk dat je niet met problemen blijft rondlopen. Je kunt natuurlijk altijd iemand van de groep in vertrouwen nemen, maar soms wil je liever naar iemand toe die niet direct bij de groep betrokken is.

Jeugdleden, stafleden en ouders kunnen bij moeilijkheden een beroep doen op een vertrouwenspersoon. functieprofiel vertrouwenspersoon. Het bestuur van de Ariëns Buettegroep heeft mij gevraagd om deze taak op me te nemen.


Mijn naam is Hanneke Baack en ik was secretaris van de Ariën-Buettegroep en daarna ben ik gevraagd om vertrouwenspersoon te worden. Ik voel mij betrokken bij de vereniging en vind het fijn dat ik met deze nieuwe taak verbonden blijf met de Ariëns-Buettegroep. Vier dagen in de week werk ik als intern begeleider op een basisschool.

Mocht je in gesprek willen met mij dan blijft de inhoud van het gesprek vertrouwelijk en zullen altijd tussen jou en mij blijven.

Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing voor jouw probleem.

Mocht je behoefte hebben aan een gesprek met mij, kun je contact met mij opnemen (mail Hanneke)

Hanneke Baack